Похвално е младеж да проявява силен интерес към електрониката, но обърнахте ли внимание на неговата възраст? ТЕСа не е сложен уред за повечето съфорумници, но, съгласете се, на 15 г още не е минал основните понятия от физиката, електротехниката, електрониката.
Мерси за подкрепата! Учителите много не ги интересува, както и учениците не ги интересува за електрониката. Учителите не обясняват много добре, те поскоро им е писнало. Понякога на тях им се обяснват неща, а това не са хора на години да са забравили а си ги представете да са на 20-30 години. Аз сам съм се научил и от интернет и от опит, най вече от DiodeGoneWild ютюб канала ми идват знанята.
Аз попринцип от време на време ми се пада (след 2 седмици) , че отивам във Видин където познавам един специалист (братя на баба ми) и той е изключителен технинк. Повечето пъти нося нещо за ремонт и почваме двамата да го ремонтираме, ама за жалост това не може да се случва често затова се пробвам нещо аз да направя докато съм вкъщи и това е един от тези опити. Най-вероятно ще го сглобя и ще го закарам във Видин да пробвам нещо да направя, той не е сложен уред както вие казахте ама не е сложен за вас, за мен също не е чак толкова ама не съм наясно кое къде да меря. Знаня имам до там да ремонтирам някакви си лесни схеми, примерно токоизправители които не са с толкова много елементи, битова техника, транзисторни портативни радиоприемници, електронни часовници и т.н. Не знам на кое ниво това се води ама пак е нещо

Благодаря много пак за подкрепата, ще взема да ги потърся тези книги през това време ще прочета тази която вие пратихте линк към.