| Начален сайт Сандъците  | "Библиотека Сандъците" | МОЖЕ ДА ПОДКРЕПИТЕ ФОРУМА С ДАРЕНИЕ >ТУК<

Автор Тема: Продавам мрежов трансформатор и 3 бр.бобини за изх.трансформатори  (Прочетена 376 пъти)

0 Потреб. и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен nikp

• Насочен електрон
  • **
  • Публикации: 55
  • Населено място: София
Продавам нов мрежов трансформатор и 3 бр.бобини за изходящи трансформатори.
 1.Мрежов трансформатор Ш ламели, 100 х 85мм.набор ламели 35мм.сечение 35 х 35 мм.Цена 40 лв.
  Данните се виждат от снимките-брой намотки,навики,Ф на проводника.
  Първична 4 извода.
  Вторични:3 намотки със средна точка.
           2 намотки с 2 извода(отоплителни намотки.)
 При 220в.на първичната, измеререни на вторичните: 2х 150v;2х150v;2х60v;6.5v;6.5v
 2. 3 бр.нови заводски навити бобини за изходящи  трансформатори.По спомени бобините съм ги купувал през 60-те год.на мин.век от магазина
 към завод Кл.Ворошилов и сега открих, че са ми останали тези 3 бр.
 Цена 10 лв./бр. 3-те заедно 25 лв.
Намират се в София.За страната куриери.За контакт ЛС

Неактивен nikp

• Насочен електрон
  • **
Пропуснал съм да дам размерите(отвора)на бобините за изх.трансформатори.Ш лмели 16мм.,набор ламели 18мм.отвор на бобините 16х18мм.
Нова цена на мрежовия трансф. 35 лв.
/С подходящо свързване на 3-те вторични вис.волтови намотки със средна точка,може да се получат още различни вторични напрежения със средна точка: 2х210в;2х300в.;2х360в.за високо волтово изправяне/

Неактивен nikp

• Насочен електрон
  • **

ПОЛЕЗНИ ВРЪЗКИ

Начален сайт "САНДЪЦИТЕ" Библиотека "Сандъците"
ОТГОВОРНОСТИ: Всички мнения във ФОРУМА са лични мнения на техните автори и не отразяват официалното становище на собствениците му.
   Copyright: Освен ако не е посочено друго, съдържанието на този сайт е лицензирано под:
  Creative Commons Attribution License.
  Текстът на договора за ползване на български
Copyright © 2011 - Сандъците - сайт и форум за стара електроника - За контакти  

Партньори:  | Форум за конспирации, уфология и мистика | Кактус БГ |