| Начален сайт Сандъците  | "Библиотека Сандъците" | МОЖЕ ДА ПОДКРЕПИТЕ ФОРУМА С ДАРЕНИЕ >ТУК<

Автор Тема: Някой запознат ли е с "Пепина Електроникс"?  (Прочетена 208 пъти)

0 Потреб. и 2 Гости преглежда(т) тази тема.

Неактивен shyyyy

• Насочен електрон
  • **
  • Публикации: 35
  • Населено място: Sofia
  • Важното е да работи!
Здравейте! Преди година и нещо намерих един сайт напълно случайно на име "Пепина" с много електронни елементи. Преди сайта беше с по архаичен може да се каже дизайн и не пишеше коя година последно е подновен и се чудех кой дава пари за домейна, мина известно време и тея дни се сещам за този сайт който ми направи впечетление и след минута мислене се сетих за името, сега изведнъж сайта е с нов дизайн ама си личи, че не е на 100% готов. Има няколко смешни правописни грешки "Соия" вместо София, при секциата за копирайт "Всички права запазени" с С-то отпред без никакво друго име, текстовете са на криво на много места и т.н и ми се струва, че това е някакъв шаблон от интернет. Аз реших да го разследвам това и имаше адрес, когато отидох на този адрес имаше стара дървена дограма с лак доста добре направена, пощенска кутия "Пепина" налепена с стикери на футболни отбори и имаше една табела Пепина отстрани на сградата ама не изглеждаше да се използва този адрес. Прикачил съм снимка от Сайта от 2023 (wayback machine) забележете как пише "Copyright 2011". Бих си поръчал нещо ама ми се струва доста съмнително тъй като аз го бях разглеждал преди от интерес и използват старите снимки на продуктите и всичко им е налично което много трудно ми се вярва но не е невъзможно. Никъде не пише кой е собственика, има 2 телефона за контакт ама това е. Няма да поставям линкове тука тъй като не е по правилата на форума (всеедно им правя реклама) но веднага ще ви излезне ако го потърсите, а и да не забравя има втори домейн с стария дизайн (пак на първата страница от Google). Ако някой знае нещо да пише! (може пък да се окаже, че това е най-готиния сайт за купуване на електронни елементи а аз младия радиолюбител да не съм наясно  :o)
Много е забавна хоби електрониката!

Неактивен PDM

• Квантов електрон
  • Публикации: 394
  • Населено място: Велико Търново
  • LZ2PDM
Re: Някой запознат ли е с "Пепина Електроникс"?
« Отговор #1 -: 28 Януари, 2025, 23:13:53 »
Преди години /около 15-ина/ съм пазарувал от сайта трафчета за Ехо, даже съм ходил до магазина им в центъра на София и съм виждал собственика. Дали сега е така, не мога да кажа. Собственикът /не му помня вече името/ се занимаваше с продажба на ел. компоненти още от времето на ранната демокрация и имаше за ония години доста интересни неща.

Неактивен iss

• Квантов електрон
  • Публикации: 214
  • Населено място: SF
Актуалният сайт на "Пепина" е: https://pepina.org/index.html

Сайтът работи и подава заявки.
Собственикът се казва Любо, за съжаление не е много добре здравословно в момента - имам поръчка от миналия четвъртък, но неможе да отиде до магазина и съм на изчакване. Иначе е много сладкодумен и е пълен с истории за "онези времена". Такова е положението... дано се подобри скоро.

Неактивен ahedproductions

• Адронен колайдер
  • Публикации: 1988
  • Населено място: София
  • LZ1SWE
Цените на Любо са двойни на всички останали, най-малко. Винаги е било така. И когато надуши, че пред него стои човек с ограничен бюджет, отношението се сменя рязко. Десетилетия разпродаваше изнесено от складове на заводи, поделения, институти, които демокрацията разкъса и попиля, стока добита за жълти стотинки. Не съм клиент много отдавна. Но нека бъде здрав! Желая му го искрено!
Лаборатория по електроника и радиотехника "Етер"

Сходни теми

Заглавие / Започната от Отговора Последна публикация
3 Отговора
10293 Прегледи
Последна публикация 23 Март, 2020, 16:13:40
от sve
29 Отговора
25049 Прегледи
Последна публикация 28 Септември, 2015, 21:39:39
от сашо
12 Отговора
10724 Прегледи
Последна публикация 09 Октомври, 2017, 01:31:32
от GRIDLIC
3 Отговора
6055 Прегледи
Последна публикация 12 Декември, 2018, 20:27:39
от GRIDLIC
"Philips PHILETTA" BD254U

Започната от Валери « 1 2 3 4 » Колекции

55 Отговора
12528 Прегледи
Последна публикация 09 Октомври, 2024, 12:19:43
от radostin.kolev

ПОЛЕЗНИ ВРЪЗКИ

Начален сайт "САНДЪЦИТЕ" Библиотека "Сандъците"
ОТГОВОРНОСТИ: Всички мнения във ФОРУМА са лични мнения на техните автори и не отразяват официалното становище на собствениците му.
   Copyright: Освен ако не е посочено друго, съдържанието на този сайт е лицензирано под:
  Creative Commons Attribution License.
  Текстът на договора за ползване на български
Copyright © 2011 - Сандъците - сайт и форум за стара електроника - За контакти  

Партньори:  | Форум за конспирации, уфология и мистика | Кактус БГ |