Извинявам се на колегата за намесата в темата му, но мисля че той може би има мнение по това за което ще пиша по-натам. Миналата седмица получихж от "арм" подарък две устройства за което му благодаря. Успях някакси да ги сглобя-всичко беше налично, даже и винтовете.Едното устройство е твърд диск СМ5508 произведен в ДЗУ Стара Загора. Имам съученик от там който е работил точно тези устройства, обадих му се но поради една доста важна причина -ЕГН- той изчистил гаража си от всички остатъци и документации.Всъщност това което ми е нужно за да се откажа и аз от него- след проби-е липса на интерфейсни кабели.Второто устройство което е причината да пиша тук е едно ФДУ което също събрах от нещата в кашона. Ще пусна снимки за да го види който има интерес, но без да съм любител на чалга и на сочения за неин изобретател и създател на партия се учудвам-може би съм изкукуригал-в каква държаа живеем. 1987 година в Пловдив е имало две предприятия които са произвеждали ФДУ? Кочо Цветаров е известен, но СК "ОТ"-ТИПТ производител на Бултекс500 е неизвестна не само за мен но и за гугъл.