0 Потреб. и 4 Гости преглежда(т) тази тема.
Ето го
Това видео предава на 35-ти канал на дециметровия обхват. Трябва да го свържеш към ДМВ и да търсиш картината или звука около 35-ти канал.[/quoteДа там го свързах и наистина се появи картина стана но е наполовина изместена. Предполагам че има как да се донастрои това
Сега направих както ми каза изместих на 8 ми номер най в дясно бушончето, сложих на ДМВ и с кратко търсене стана, появи се картина от видеото но е на половина разместена. Звук няма .
Точно това става като се пусне PAL сигнал на SECAM телевизор. Звука мисля че можеш да го намериш малко по-нагоре, но ще изгубиш картината.
Въртях го от край до край но не чух звук утре ще пробвам пак.
Това видео предава на 35-ти канал на дециметровия обхват. Трябва да го свържеш към ДМВ и да търсиш картината или звука около 35-ти канал.
А как да го търся на 35 ти канал как да разбера кой е 35 ти канал. Аз го търсих на 8 ми
Друго което искам да попитам е за какво се използва това. Стои от години в избата и прилича като за телевизор.
Няма да мога да си сменя сам pal декодера. Някой от групата няма ли от Пловдив или поне да ме насочи към някого.
ПОЛЕЗНИ ВРЪЗКИ
Партньори: | Форум за конспирации, уфология и мистика | Кактус БГ |