От една ГУ50 може да получиш по малка мощност от EL34,не обича ниските напрежения.Самата лампа не е предвидена за такава работа,за нея напрежения 800-1000 волта са нормнални за анода,но тока на анода не е голям.За клас C може да стига и до 80-100 ма на анода,но икривяванията ще са големи.Ако ще го правиш с руски лампи,6П27С е пълен аналог.Не знам защо аудиофилите така не я харесват,религията не им позвлолява и такава замяна смятат за ерес и се придържат към исконно аудиофилски ценности
6П3С също става за замяна но е с по малка мощност.Има вариант 6П3С-ЕВ от последните модификации с голия цокъл.Ня може да работи и с по високи напрежемия до 500 волта примерно и издържа по солидни натоварвания без особена опсаност за ламтата.Военпрома ги използваше масово преди години.Има и 6П3С-Е1,лампа звяр
имам няколко но не можах да ги намеря къде съм ги набутал,снимката по долу е от нета.6П3С-Е1 по разните военни талмуди я дават за фукционален заместител на 6П27С.Аз лично такива опити не съм правил да проверявам,въпреки че изделия и с тия лампи имаше достатъчно за ремонт,просто лампи имаше бол.За ГУ50 няма смисъл да се ползва,цокъла е много неудобен и няма смисъл от такава физкултура.