КОЛЕГИ!!!!! ПАК за 5 път ВИ КАЗВАМ, говорим за 92-95 г. тогава не се ползваше и Windows 3 даже масово, ЗНАМ как се разработваха нещата. ЧИСТ ДОС!!!! До преди 6 г. знаех СНС което още работи така. Имам и клиенти с гатер за платове който ОЩЕ работи на ДОС!!!
Това, че след годни някой "младеж" който не знае как се пише : dir или format a: /S го е инсталирал Windows 95/98 и от там вече е кликал на ДОС програмата е отделна тема.
Вижте първия ред на програмата, пише коя година е писана и кои са я писали, е познавах го тогава този БУЗНИК и знам как са се правили управленията, ама не... Дай да дадем съвети, щото сме почнали през 2000 г с Widnows NT.
За пореден път ви казвам - ако не сте виждали на живо ДИСКЕТА 5 1/2 иначова с ДОС 3.30 и не сте пускали ФАНУК СНС машина с нея - не се обаждайте МОЛЯ!!!!!
Да, може да се напише перфектен ЕМУЛАТОР дори както казаха колеги чрез DosBOX, но за да се разбере причината, си трябва първоначално да се знае какво се прави.
за Радиоапарати и телевизори си мълча, защото само съм трошил, но за ДОС и стари компютри ще почна да трия мнения!!!