Ако някой всеоще следи тази тема, дотук го докарах.
1. Нагласих захранването и вече не гърмят електролитите което е супер!
2. Направих задния панел от РУУ 300 ВС
3. Довърших добавките към усилватела
Всичко в този проект е рециклирано от някакви нещица. Самите усилватели са от РУУ 300 ВС намерен на боклука в кв. Хаджи Димитър. Не ми се занимаваше да оправям РУУ-то и реших просто да си направя нещо от остатаците му хахаха. Имам също такива модули като за пулт ако някой може да ме насочи как трябва да ги вържа, ще съм много благодарен!
Говорих си с един бивш техник и ми каза, че като е работил в ИЗОТ сервиз е дошъл един телевизор "Респром" и е имало някакъв дефектирал модул и като са го заменили с един друг от склада пак не е работил и така с всеки. После е изпратен мистериозния телевизор в София на ремонт и се оказва, че цялата партида модули кондензаторите КЕА са се прецакали..колко гадно...
. Мисля да ги заменя в захранването (ПАК) да не се получава бръм и някакви гадни звуци въпреки, че като ги тествах тея стъпала преди да почна с този проект нямаше такива гадни звуци и се чуваше перфектно. Както и да е ще качвам още снимки като има повече прогрес! Благодаря на всички които помагат с насоки!