Нищо друго няма, освен че подмяташ двукилограмова "гиричка" в ръка и ако ти се налага да запояваш по 5-6 часа......
Именно, когато започнеш да работиш и да си вадиш хляба с поялника, особено производство и си барнал истински поялник, повече не щеш и да чуеш за този кютук, камоли да го барнеш.
Има и проблеми с него във съвремието - горе в спойката се индуцира някакво напрежение, което е способно да изгори транзистор, интегрална схема и какво ли още не.
Weller-a, който имам на работа, от 2 години и вкъщи, загрява 15 секунди след включването. Малко по-дебел от писалка и в пъти по-удобен, има терморегулатор с термодатчик под човката и таймер да се изключи след 30 мин неползване. Предният поялник, който ползвах - станция Gordak 952 имаше същите екстри без таймера, но примерно Gordak 938C също има таймер да се изключи или да намали температурата след някакво време неползване.