0 Потреб. и 2 Гости преглежда(т) тази тема.
Ако приемникът ти е от старите модели на Bulsatcom да кажем , той си има вграден RF модулатор и можеш, да го настроиш на всеки стандарт и канал от 21-ви до 69-ти, Великото Тървново няма да има проблем, да хване хубави образ и картина . Иначе качествени RF модулатори от AV към RF трудно се намират, аз си бях набавил преди време един супер качествен за 25лв, но уви PAL стандар му е звука (D/K) Вместо SECAM (B/G) и Опера 3--йката ми пак не успя, да хване звук Е в тази обява баш за същият телевизор, човекът предлага този приемник ,бил с хубав модулатор "Strong 8113"https://bazar.bg/obiava-38015101/42-cm-crt-televizor-veliko-tarnovo-84https://bazar.bg/obiava-41421891/tsifrov-dekoder-strong-8113-za-efirna-tsifrova-televiziia
Ама булсат приемник мутрябва сателитна чиния и без карта май няма нищо да лови, или ще лови няколко чужди програми и толкоз. Той не може , да играе ролята на модулатор , в който да вкараш някакъв сигнал и, да го извадиш през антената.
Ако ще гледаш само ефирна телевизия вземи си Стронг 8113 имам ги два и работят чудесно на телевизорите ми които всички до един са само със антенен вход. Ако искаш да гледаш ефирна и сателитна телевизия най-евтиния вариант е да си вземеш PAKO STAR 4060TS. Но има лек недостатък поне при моя приемник, модулаторът му пуска лек шум, който при силен звук леко се чува и дразни слухът. Но и двата приемника нямат възможност да им подадеш външен аудио-видео сигнал който да се модулира и предаде чрез RF изхода. Поне това от опит мога да споделя.
Преди време вградих направо в телевизора нещо такова и се получи сполучливо...
Не разбрах кой двата ще вземеш, Стронга или Пакостар?8113 е по-добър за ефирната телевизия, а скарта и HDMI са изходи и там не може да включиш друго устройство.Стари български филми може да гледаш на Търновото само през USB-то на Стронга, след като ги качиш на флашка.Такъв модулатор не може да вгради в Търновото, понеже е с живо шаси и фазата излиза директно на корпуса:
ПОЛЕЗНИ ВРЪЗКИ
Партньори: | Форум за конспирации, уфология и мистика | Кактус БГ |