Последен ъпдейт, ако някой все още следи тази тема:
Продавача в иБей на първата платка която поръчах (която уж била тествана) се оказа мошеник и ми изпрати умряла платка. След като направих рекламация ми възстанови цената, но не и 30-те долара за доставката и ми каза да не му я връщам. Не ми се разправяше, защото направих грешката да я поръчам от иБей профила от който продавам. Този профил е със 100% позитивни отзиви и не исках да се появи лош отзив и да ми навреди на продажбите заради някакви си 30 долара.
Поръчах втора, също уж тествана. Тя тръгна, обаче имаше друг проблем: червеното беше прецакано и винаги излизаше на макс (снимката по-долу). Този продавач обаче се оказа честен и ми каза да му я върна за негова сметка след което ми възстанови цялата сума. След това поръчах трета от трети продавач. Той пък беше с 50% лоши отзиви, обаче беше единствения останал който предлага тази платка. Той пък я изпрати до някакъв грешен адрес, след което пак се върна при него, след което трябваше да я изпраща на ново. Но в крайна сметка я получих преди 2 седмици. Днес ми остана време да я пробвам и се оказа изправна.
Така че 7 месеца по-късно телевизора най-после е ремонтиран и в момента му затварям капака. Още веднъж благодаря на всички които помогнаха, когато се опитвах да ремонтирам оригиналната платка!