| Начален сайт Сандъците  | "Библиотека Сандъците" | МОЖЕ ДА ПОДКРЕПИТЕ ФОРУМА С ДАРЕНИЕ >ТУК<

Автор Тема: Как да свържа главата на магнетофона към външен усилвател ?  (Прочетена 14498 пъти)

0 Потреб. и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен васил

• Квантов електрон
  • Публикации: 217
  • Населено място: софия
Здравейте на всички. Явно в другата тема не проявявате интерес дори да я погледнете.
П
ишете тук тогава!
Т
а въпросът е, как да свържа главата на магнетофона към външен усилвател, но без да се включват нито лампите нито нищо.
Н
якакво усилвателче имам, тоест единият грамофон пише магнитофон усилватель, нали е руски. Помагайте . ::) ::)   :blush:

/Правопис - слаб 2. Спам - Отличен 6/
Бел. Администратора
« Последна редакция: 21 Май, 2013, 21:51:53 от gabo »

Неактивен Кирил

• Насочен електрон
  • **
  • Публикации: 78
  • Населено място: Добрич
ами кой ще върти лентата? по-добре не пипай главите, те са си фабрично настроени.

Неактивен васил

• Квантов електрон
 :o :o Ясно не ме разбра въпроса е как да свържа главата към външен усилвател който ще е грамофона понеже на него пише че има вход за магнетофон просто да ми обясни някой какво по точно трябва да направа понеже ако почна и вържа анодното по грешка не ще запиши а ще си гръмна и аз .  :D :D

Неактивен Кирил

• Насочен електрон
  • **
Ами от изхода за усилвател на магнетофона. Директно главата може би ще идва слаб сигнала?

Неактивен васил

• Квантов електрон
То ако имаше нямаше да питам .  :-[ няма а има също една платчица там до главата кажи как да го млатна а направо за главата и аз ще изтърбуша всички лампи разбирасе .  :D

Неактивен Кирил

• Насочен електрон
  • **
Е какви входове/изходи има??

Неактивен васил

• Квантов електрон
Мога само това да направа като рисунка камерата както знаете е ужасна .  :batt: http://aleksandarco.snimka.bg/hobby/tehnika.745164.30528534
« Последна редакция: 21 Май, 2013, 19:23:13 от васил »

Неактивен васил

• Квантов електрон

Неактивен васил

• Квантов електрон
Айде думайте  няма да се гръмна.

Неактивен васил

• Квантов електрон
Айде бе днеска имам малко време и вие сте точно днеска мързели напишете просто как не е сложно просто да не объркам нещо чак толкова ли ви мързи .

Неактивен Кирил

• Насочен електрон
  • **
Пробвай тия вълнообразните, мисля че идваха от главите, нямам схема вече някъде съм затрил. Ако искаш пробвай да режеш направо кабелите на главата и подаваш сигнала на входа, ама не те съветвам да разваляш магнетофона, ремонтирай си го и после си слушай  :help:

Неактивен васил

• Квантов електрон
 :---  :-X На парчета нямам пари вече за лампи напълних се с 5 6 безплатни и още ще идват но не е там въпроса сега искам да питам просто не съм съгорен мушках ма не става схема божичко е качил в предишната тема .

Неактивен васил

• Квантов електрон
Не става ще го отворя да вида от къде какво идва .

Неактивен васил

• Квантов електрон
Пак не става .

Неактивен gruyo

• Квантов електрон
  • Публикации: 281
  • Населено място: София
  • Конювишки джентълмен
Василеее  на  така зададени  въпроси  никой  няма да  те  отрази   аз  ти  казах  прост  начин да  спреш с  този  лампов  но  ти си  дечко  философов  и  не  отбираш .Няма  усилвател  който  да  усили  звука  от  главата  директно  трябва  магнетофонен  усилвател  ,спри  да  чоплиш  този  магнет  и  без  това  стерео  няма да стане  и  няма да свири  като   хората  .Ако  толкова  искаш  да  слушаш ролки  вземи се  в  ръце  тоест  стани  серииозен  спри с  лигавщините  и  може да те  огрее   някой  подарък за  20 тина  лева  стерео  :empathy2: :empathy2: :crazy: :crazy:
Удрииии!!

ПОЛЕЗНИ ВРЪЗКИ

Начален сайт "САНДЪЦИТЕ" Библиотека "Сандъците"
ОТГОВОРНОСТИ: Всички мнения във ФОРУМА са лични мнения на техните автори и не отразяват официалното становище на собствениците му.
   Copyright: Освен ако не е посочено друго, съдържанието на този сайт е лицензирано под:
  Creative Commons Attribution License.
  Текстът на договора за ползване на български
Copyright © 2011 - Сандъците - сайт и форум за стара електроника - За контакти  

Партньори:  | Форум за конспирации, уфология и мистика | Кактус БГ |