0 Потреб. и 3 Гости преглежда(т) тази тема.
Спокойно, утррепал си и 1 до наколко чипа от вградения на дъното флопи контролер също. Самото флопи теи е най малкия проблем. Сега и здраво да намериш....пп за правеца иделно ще стане импулсно от някое умряло DVD player иматвсиаки необходими напрежения, в малък размер са и са абе перфектни...
Въобще не е сигурно, че и по дъното има поражения. Даже не е много вероятно - зависи как точно е включено флопито, какво по него и как е изгоряло, че има доста варианти . Но наистина ремонтът не е проблем и на двете. Всичко е класика. Тези DVD импулсни дават ли 5A на 5V? Po 12V как са?
От обратно включване на флопи съм виждал всякакви поражения по контролера на флопито , дори изгоряли промове така че не се знае ( не коментирам чиповете вътре във флопито те са ясни ) .При мен е лесно със SD флопито нямам проблеми защото съм си пуснал само 5-те волта на 8C-то и няма проблеми при обръщането ( тествано е : ) ) .Но иначе един колега обърна SD флопито на компютър със включени всички напрежения и резултатите бяха миризливи и за двете устройства.
ПОЛЕЗНИ ВРЪЗКИ
Партньори: | Форум за конспирации, уфология и мистика | Кактус БГ |