Благодаря за пожеланията! Преди да го поръчам, се запознах с множество мултимери, като се почне от UT 71A до UT890D+ на UNI-T, като най-много ме привлече UT61E+. Минах и през ANENG, разгледах всички достъпни BRYMEN и особено ВМ785. Стигнах до B&K PRECISION... Работата е, че всички са в чужбенция и трябва да се правят предварителни плащания. "Овена" го поръчах от БГ доставчик (да не правя реклама), дори се оказаха стари познати и с наложен платеж. Вярно, без предварителен преглед (затова е подзаглавието). Не че ще ми пробутат "тухла", но може грешка да стане, друг модел и т.н., после иди се оправяй. Най-много се впечатлих от честотомера при ниски честоти (2 - 5 Hz) как бързо реагира. освен това показва и десетите на херца. Ако работеше по класическия метод на честотомер, реакцията трябваше да е най-малко 10 сек. Имах преди Tektronix мереше периоди и изчисляваше честотата. Не само при ниски, но и при високи честоти, но там мереше не един, а пакет от десет периода.
Знам за това, че не е защитен, но нямам много работа да бъркам в контактите, пък имам евтини уреди за тази цел.