И аз да поспамя, че не се бях показвал скоро.
Понеже ме мързеше да правя каквото и да било след НВ короната, реших да си купя полюлей наготово от братски Китай.
Страшна техника няма дума!
Централно тяло, със странични осветителни "листа" които се разгъват за по-добра осветеност, регулиране на мощност с дистанционно за имам няма - 20 лева, и цялото това чудо на фасунга е27...
Обаче - хитър китаецът! Страничните елементи - алуминиеви и охлаждат. Вътре в основното тяло - пръстеновиден радиатор върху който монтирани светодиодите и пак добре охлажда.
Интересно са решили "димирането" - на няколко степени, I/0 и готово! понеже ми стана интересно как са решили конструктивно нещата, понадникнах да видя, обаче - ядец! два smd чипа, малко пасивни елементи, триак и толкоз! А, да! И бобина за приемника. (оказа се че тая гад работи на радиовълни.) за съжаление преди монтажа, някой "добър човек" беше заличил номерата на чиповете.
А иначе - добре работи. За нищожните си 20W/6к К осветява отлично и навсякъде.
Не че правя реклама на брат Китаец - но за парите, си заслужава. Просто навиваш във фасунгата, разгъваш и ползваш, при това с дистанционно което работи и от другите стаи.