Готино е това дето правиш, но то си е да е 1vs1 към ретроаркадните кабинети с CRT монитор.
Там има някоклко драми, и аз точно за това не съм им фен, не защото не искам такъв кабинет, ами защото няма де да ги държа вкъщи!
Направил съм си BarTop с Pi4B/8GB - с точно този имидж:
CoinOPS Pi4 Legends 2 v3.0.img1. Направен е супер добре и е систематизиран по години и производители. Вкарано в най-доброто и не е с 5000 ненужни игри. НЯкъде към 400 са и са все класни. За основните Аркадни машини и платформи.
2. Bezel project-a е развит в него на ниво НАЙ!
3. Няма нужда да конфигурираш нищо - освен ако не си като мен - няква претенция да имаш и свързаност с домашната мрежа, за да качваш екстри през samba.
Bartop-cabinet-a го правих с проект от интернет, ряза ми го човек на CNC машина, T-molding-а го пазарих от Великобритания (тук няма от де да се купи такъв цветен освен при продавачите на части за мебели и то в цветове, кафяво, сиво, черно и тъмните еднообразни цветове.) Моя е искрящо оранжево.
Бутоните и ръчките ги взимах от офиц. дистрибутор на SANWA за Европа в Амазон...
Fun-а е пълен.
Познати ми направиха стикерите по мой проект тематични... въобще друга бира е.
От 400 игри обаче играя на преко сили 5 които са ми любими от детството 80-те и 90-те, но най-вече цъкам GALAGA !