| Начален сайт Сандъците  | "Библиотека Сандъците" | МОЖЕ ДА ПОДКРЕПИТЕ ФОРУМА С ДАРЕНИЕ >ТУК<

Автор Тема: ТВ игра от 1977 - Palladium Tele-Match 825-425  (Прочетена 3312 пъти)

0 Потреб. и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен CVT

• Адронен колайдер
  • Публикации: 1354
  • Населено място: София
Re: ТВ игра от 1977 - Palladium Tele-Match 825-425
« Отговор #15 -: 09 Юли, 2022, 18:55:07 »
Нямам си представа защо са сложили грешния ROM във тази конзола или NES-on-a-chip - може и да е нарочно за да върви по-бързо, но не би трябвало да има проблем с картината от товa. Мисля че по-скоро този LCD телевизор не може да се оправи с прогресивна развивка на NTSC. Не мисля също че може да се оправи от Тинт настройката, тъй като не всички цветове са изместени. Ако например на NTSC телевизор изместиш тинта толкова че табелата да стане тъмно-зелена както е на клипчето, небето вече изобщо не е синьо, а отива към лилавото.
« Последна редакция: 09 Юли, 2022, 19:19:24 от CVT »

Неактивен DVS

• Квантов електрон
  • Публикации: 141
« Отговор #16 -: 09 Юли, 2022, 20:35:32 »
И двете игри бяха включени към 40 инчовов TV Сони, снимано е при загасена лампа, с телефон Lenovo. Твърде възможно е тази неудачна комбинация от фактори, както и Youtube, да са довели до грешно възприемане на цветовете.
Имам и Сони плейстейшън 1, както и едно "танцуващо" килимче - при него трябва да повтаряте стъпките на танцьора от телевизора и да местите краката си по едни квадрати на пода. Вчера се пробвах - макар и дърт, все още съм доста добър в танците.
Егати... колко неща съм събрал, няма изриване.

Неактивен FAMICOM_87

• Квантов генератор
  • Публикации: 964
« Отговор #17 -: 09 Юли, 2022, 22:39:19 »
Няма какво да търсиш логика в китаеца . Турили са квото им падне . Впрочем тези NOAC ментаци са мултистандартни , със съответният кристал и комбинация от закъсни площадки са или  PAL или NTSC . Кофти картината е просто резултат най-веровтно от скапаното им проектиране . Попадъл съм на толкоз ужасен образ от менте ,че първоначално помислих ,че кинескопа на телевизора си е заминал хахах  :lol:
« Последна редакция: 09 Юли, 2022, 22:47:57 от FAMICOM_87 »

Сходни теми

Заглавие / Започната от Отговора Последна публикация
0 Отговора
1453 Прегледи
Последна публикация 22 Октомври, 2021, 10:45:44
от ahedproductions

ПОЛЕЗНИ ВРЪЗКИ

Начален сайт "САНДЪЦИТЕ" Библиотека "Сандъците"
ОТГОВОРНОСТИ: Всички мнения във ФОРУМА са лични мнения на техните автори и не отразяват официалното становище на собствениците му.
   Copyright: Освен ако не е посочено друго, съдържанието на този сайт е лицензирано под:
  Creative Commons Attribution License.
  Текстът на договора за ползване на български
Copyright © 2011 - Сандъците - сайт и форум за стара електроника - За контакти  

Партньори:  | Форум за конспирации, уфология и мистика | Кактус БГ |