Като човек, който е всяка седмица на Малашевци определено мога да кажа, че бях доста впечатлен от битака в Пловдив. Единствено ми се стори малък, но може би съм свикнал да обикалям по 2 часа.
Цените са доста добри, пазарлъка става винаги дори и в 7 сутринта. Главно имаше боклуци, така че това си взех.
Елка 105 с адаптер за 5 лв, в другата тема писах повече за нея.
Интересна сапунерна на FujiFilm с дизай на порше. В нея имаше 128 мб SmartMedia карта, което е рядкост. 4 лева
Първо поколение айпод нано в изключително добро състояние. Гърбът почти няма надраскавание. За съжаление след зареждане батерията му се наду и сега ще трябва да търся друга, но за 3 лв нямаше как да го оставя.
Български уред за биорезонансна електростимулация. В упътването се твърди, че убива бактерии и гъбички. Цялата работа изглежда да работи колкото космодиск.
Със сигурност ще проуча темата като остане време, може и да пусна отеделна тема, ако има има нещо интересно. 10 лв му бяха малко много, ама не се среща всеки ден нещо такова.
Взех и две живачни ултравиолетови лампи. Чисто нови в кутии, имаше цял кашон. Двете ги спазарих за 15 лв. Като гледам цените във Викиват, мисля че е доста добре:
https://vikiwat.com/en/special-lamp-hbo-501.htmlСъс сигурност отново ще посетя битака когато съм в Пловдив и може да направим една малко среща.