Много ми е интересно когато някой започне да съди човек когото не познава.
Аз лично познавам въпросния човек от .... найсет години, и мога с чиста съвест да кажа, че това което е изкарал да продава е негова собственост, за която е платил (при това обикновено от първия собственик, не от цигани), и всичко което продава е със съобразена цена. Всъщност... (едва ли има значение) това е един от най-старите колекционери, който събираше радиоапарати още от Тошово време. Колкото до знанията и информацията с която разполага този човек, едва ли има човек от тук пишещите който да може да се похвали с такава (въпреки съвременните средства за масова информация).
Колкото до това колко евтино може да се вземе нещо - ами да! Може! Защото повечето неща които се продават бързо и евтино обикновено са задигнати от провинцията или от където са успели въпросните малцинствени елементи безнаказано да проникнат. Много може да се говори още, ама просто не си заслужава!
Така или иначе, аз лично нищо не мога да променя, ама и не можах да си затрая, Моля да ме извините за което!
Ако пък някой се чувства засегнат или обиден - трийте поста, няма ви се сърдя! Поздрави!