Киселини и други химии не помагат,какво е под чипа и колко е оплескано отдолу никой не знае.Може да стане още по зле.Лошото е че текстолита не е от термоустойчивия и преди духалката трябва да да се свали температурата на топене на калая който използват.Сплав на Розе с поялника или в краен случай каланена паста на 183 градуса,флюс NC559 или поне RMA-218 иначе ще отлепиш някоя писта.
да, да аз първо го минах с сплав розе и после с духалката ....., така свалих и единия ИСА слот , с розе
но текстолита е много калпав и може би времето си казва думата .... и на чипа все пак едната пътечка се откъсна ....
но аз имам резервни и го оправих де ... и УВ лак имам различни цветове за всякакви случаи ..
ще я пробвам днеска дали ще запали ....
ааа като махнах ИСА слота , такава мизерия имаше от долу ... , за това си мисля че трябва да има човек ултразвукова вана .... дори с дестилирана вода да го измиеш пак ще паднат всичките мизерии , аз съм почнал да правя една , тя цялата платка няма да влезе , но на половина .... ще влезе мисля
аз даже я бях пуснал 1-2 пъти но явно "излъчвателите" не ги бях залепил хубаво и единия се отлепи ... но това е вече друга тема
един ден като я направя че чистя наред
а ето ги тези ....ремонтния комплект за скъсани пътечки ....