Нека да обясня по подробно.Сигнализацията ми е нужна за вратата на гаража,а не за колата.В гаража съм монтирал сигнализация със сирена,която се задейства при отваряне на вратата на гаража.Но аз искам,преди да се отвори вратата да получа сигнал,че някой иска да влезе.Вратата се заключва с катинар,и под него съм монтирал механичен бутон,така че при размърдване на катинара,да получа безжичен сигнал.Тъй като имам пряка видимост от около 60м.,китайският звънец ми върши отлична работа/обхвата му е 100м./с недостатъка че имам лъжливи задействания.Смених му кварцовете,с такива от китайски часовници,но ефекта беше нулев.Затова се насочих дистанционно от управляеми модели,но обхвата му 2.4GHz е около 10м.Как да увелича обхвата? Аз съм от поколението лампови и транзисторни радиолюбители,задръстен от излишни за мен части.Бях дългогодишен участник във форума продавам,купувам,но поради новите правила,бях изолиран.Наложи се да изхвърля доста стари неща,може би нужни на някои за реставрации.
Затова се обръщам към вас за помощ.Може да ми предложите и други безжични методи. Предлагам снимки.