Разбирам желанието на някой за "удар" 1000 лв и подобни дивотии,но има и друго как една Опера без лампи струвала 5 лева когато само изходният траф и дросела се продават по 10 лв .а това се казва Спекула .Тоест цганим се за 15 или 25 лв колко кутии цигари са това .Аз продавам неща които съм ги купувал по 20 или повече лева .Не колекционирам такива щайги ползвам ги за донори .Но подаръци няма да правя .Нма да кажа кой е "колекционера " дето даваше по 30 ст. за кило предложи да изкупи нещата за продан Не толерирам спеклата носят ми -плащам разглобявам взимам квото ми трябва другото в кофата .Аз колекционирам аудотехника и там цени 5-10-15 лева няма .Написаах това защото много се мислят за хитри и ако се засегне значи се е отъждествил с написаното но нищо лично .Ако някой е закъсал зза части ще помогна имам доста ТВ лампи дето не ползвам и изхвърлям обаче незнам какви са който му трябва да идва и да си рови аз пия бира,
:drinks:Знам цената на всчко и не ми минава разни , но мазя циганията
Сори за правописа клавиатурата ми е сдала А в момена имам 2 плика с ТВ лампи дето не ми трябват по галон бира за плик ...ззащото ще затварям "кочината"