направих си Mockingboard
платката ми е версия 2,1 , но разликата с 2.2 е само един укъсен джъмпер (тоест ако искаш да го изпозваш трябва да отрежеш пътечката) и в две добавени съпротивления ....
така че я "ъпгрейтнах" до 2.2
вчера успях да чуя и музика , бях изтеглил няколко дискети за мокингборд , но само 1 от тях свири ... другите или нещо им има или с моя хардуер нещо не е наред
пробвах я на правец 8ц
трябва да изтегля игри с подръжка на мокинг борд и да пробвам
някой има ли опит в използването и?
също така схемата е с LM386n-3 ,аз намерих и такива , но много по разпространени са LM386Н-1
като гледам разликата май е само в степента на усилване , трябва да пробвам да видя дали ще има някаква разлика
иначе големи перепети с купуването на AY-3-8913 ,китайците дигнаха цените страшно много и лъжат
поръчах си от едно място 10 броя и вместо интегралните схеми дойдоха в едно пакетче 3 транзисторчета 2222 , аз от начало като го отворих не можах да разбера защо съм поръчал тези транзистори .... и после седнах да сравнявам тракинг ...
върнаха ми парите, но много време се наложи да чакам пак докато дойдат останалите схеми
от 6522 които си купих една за сега не работи , не съм го проверявал всичките , но от първите 2 които сложих 1 точно не работи
жалко че ги купих отдавна и не мога да отворя диспут сега ... , хубаво е като купувате нещо да има къде да го пробвате веднага
и е хубаво всяко отваряне да се снима на видео , а аз много рядко го правя ... , за да имате доказателства ако се наложи да си търсите парите .