Прикачвам имиджа. Трябва да го запишеш със Win32DiskImager. След това трябва да сложиш картата във слот 6 на Правеца, тъй като в него съм сложил ProDOS и ALLVOLS.SYSTEM. После слагаш SD картата в слот 1 и от DAN ][ менюто избираш 0 за CARD 1, което означава raw block режим.
Имиджа е зареден през CiderPress по начина който съм показал на снимката. Забележи че само във слот 3 диск 1 и слот 6 диск 1 има файлове, останалите са празни. По този начин ако картата е във слот 3 на Правеца ще зареди Каратека, а ако е в слот 6 ще зареди ProDOS. Ако я сложиш във слот 6 и от ProDOS идеш на слот 3 (чрез натискане на 3) няма да видиш нищо. Ако обаче преди това заредиш програмата ALLVOLS.SYSTEM и избереш опция 1, след това ако идеш на слот 3 диск 1 ще видиш файловете на Каратека. Можеш да ходиш и на останалите слотове - към всеки един от тях е закачен празен 32 MB хард диск към диск 1. Това позволява само с една SD карта да имаш 32 x 7 = 224 MB. Ако пък конфигурираш и втората SD карта в този режим ще имаш и 32 MB на всеки слот и на диск 2, демек общо 448 MB. Ако в този режим имаш истинско флопи или друга карта на съответния слот, истинската има приоритет и тя ще бъде показана.
Та това е целия замисъл на автора за този режим. За сметка на това само една от SD картите може да бъде във FAT/FAT32 режим, но се опитвам да го обедя в AppleFritter да премахне това ограничение. Мисля че FAT режима е много по-разбираем и лесен за ползване.