Почнах със самоделните , продължавам пак с тях . Това е един проект който започнах преди година и половина някъде . По средата се отказах , отлагах ... Този уикенд най после пак почнах да се занимавам с него . Това е опит да се направи едно от онези американски комбота със телевизор , радио ... Моето в случая е с телевизор (от опера 3
) радио от акорд 102 , грамофон като в радиото по горе , само че този беше със стерео доза ... Беше
Отвор под него най вероятно за модулатор и най отдолу магнетофон
Магнетофона иска работа , не вади звук ... Телевизионната част работи супер , радиото и грамофона също. Само с магнетофона трябва да се позанимавам
След като довърша кутията де ...
Виждате ли плата долу ? Не е ли точно като на старите радиа? Е не , моя в случая е рогосена щора
Пробвах , звука си преминава без проблем , не реже и от високите . За това не се бяхте сетили , а ?
За телевизора , търся някакви по подходящи копчета от оригиналните на операта , не стоят добре тук ... В краен случай ще направя някакви .
Празното място най отгоре е за стъкло с надпис представете си
Аа , забравих . За да си направя живота още по сложен цялото това нещо се затваря с плъзгащи летви (от кантонерка) Не знам , но сега като се замисля никога няма да го затварям ... Само дето си играх да правя водачи за летвите ...
Шкафа е със заоблени ъгли , като операта 1 до него . Чекмеджетата за грамофона и магнетофона са на същия принцип с Т релса .
Мисля да пипна още малко външния вид , ръбовете от страни ми се струват доста ... Грубовати ... Трябва да помисля малко как да го доизпипам .