Имам Осцилоскоп, подробности тук:
http://www.sandacite.com/forum/index.php/topic,353.0.htmlАКо това дъно не става, идеята е да го заменя със друго но същия раамер до милиметър- кутиятя е правена много точно.
Тоя яд май го даваше при определян позиция , на картат на флопито по слотовете, някакви детски спомени се опитвам да върна...
Последния път като го пускахме преди години, захранването сдаде багажа, в смисъл че почна да кляка до 2-3 волта на всички линии, пикове не е имало...
Ще го пробвам без периферията....
@ george
Няма жалко, със 100 годишни електролити не рискувам, те и без това са само 4 броя на дъното. Кеа може д аси купиш NOS с чували за без пари ако искаш да му върнеш оригиналното състояние...
Ще се помъча имам някакви опции още пък и е натоварен с мноого сериозна емоционална стойност, която не искам да коментитрам публично. Абе ще направя вскчко възможно д аго пусна, пък ако мнооооого се закучи, а за мене много енаистина много много, ша ти го дам, 8Ц очаквам да ми подарят , та споко, пази ги ония дъна... Ясно ми е че го искаш заради разширителния слот. БЯх попадал в едно мазе на разширитена карата с процесор- западен, но рязната под наклон, Сега се изяждам от яд че не я запазих, да я бях прибрал поне, ама тва е друга тема...