Здравейте на всички и поздравления за хубавия форум, виждам че темичката е малко стара та да изтупам прахта
Та на въпроса, попадна ми едно стара радио Христо Ботев, бих казал по скоро кутията щото вътре от него май май не става нищо, говорителя е тотална щета, мишоци са гризали кабели, и прочие
Днес се погрижих за кутията, стария лак долу, по скоро само го матирах за да мога да нанеса новия лак без да губя оригиналния цвят, стана чудно
Обаче, искам и да свирне по модерно му, ама не да дрънка
тоест просто някво китаиско мп3 в него не ми върши работа, виждам че горе обсъждате разни готови платки, как е звука от тях ? Малко от малко уж разбирам от узвучителни тела имам едни реставрирани от мен кащанки свирят та дрънкат , та ми се ще вътре в него да разделя на два отделни бокса кутоята независими един от друг да монтирам два говорителя и тук вече идва проблема с какво най подходящо и не много скъпо да ги захраня, пък ако може да има и мп3.... само с радио лесно ще се справя ама да има и мп3 че и да вади хубав звук.... уффф забравих
и дистанционно хахаха щото инак как ша го бъзикам
На първо четене единственото което ми идва на ум е авто радио мп3 ама там тряя мисля захранване глупости..