Аз съм специалистът по тия боклуци
един познат ми даде миналата година една купчина от подобни ментаци фамиклонинги и от сигурно 35 бройки поправих към 20.
Много вероятно е да са ти фалшиви А V изходите и на такива дебилщини съм попадал , възможно е или да липсват елементи от платката за към Audio Video чинчовете или просто да не съществуват писти водещи към конекторите . Но погледни, щото с RFа е още по-голяма мъка да се бориш и не ти го препоръчвам щото е вероятно да ти е кофри образа и звука.
Също така тия ментаци Terminator 2 са без вградени игри, така че и да я подкараш, ако нямаш кетриджи с хубави игри ти е безполезна.
Както горе ти споменаха смени 7805цата и филтриращите кондензатори на входа и изхода на регулаторът , препотъчвам ти на вход 1000 uF 16V и на изход 220 uF 5V .Тури и едно радиаторче на регулатора, а за адаптор ,както ти споменаха дупката е - другото е + , За адаптор можеш да позлваш всякакъв от 8V до 12V , но за да не грее препоръчително е около 9V и задължително да е постоянен токът, щото в конзолата няма грец, Все пак ако намериш гол траф пускащ променливо напрежение можеш да си сториш сам грец в конзолата ,и такива магарии съм правил
И провери за видеото вързано ли е изопщо.Ако не е аз съм правил видео усилватели на такива ментаци щото са им липсвали елементи или са били без писти или, с много кофти образ , схемата е лесна един транзистор два резисотра и кондензатор , мога да ти я дам ,подобрява образа дори
Ако стигнеш до там де да ти се ръчка толкоз много по тая кочина