Вярно, ВЕФ206 има този обхват, но до колко ще чуе с него CW излъчване не знам. Все пак тук просто се комутира носеща честота, а не както на приводните станции да имаме амплитудно модулирана носеща, която да се хване с AM приемник като писукане. Ако все пак нивото на сигнала е достатъчно високо, може и да чуе комутиращата се носеща като пукане и промяна в шума на приемника. Но най-добре си е с приемник проектиран да може да приема CW или някой SDR приемник, а и не е лошо да се преслуша ефира с Нидерландския SDR. Така или иначе не съм сигурен, дали ще излъчват CW или SSB но във всички случаи ще е трудно (или невъзможно) да се слуша с концертен АМ приемник.
Пък на твърдението, че когато се пуска за последно трябва да може да се чуе от всички, нека изясним, никой не пуска нищо! Просто е дадена възможност на любителите да използват антената в радиолюбителско състезание. Събитието си остава най-видимо за радиолюбители. Жалко, че няма да участват на по-ниска честота, при която антената ще прояви потенциала си. Знам, че някъде по ниските обхвати има любителски обхват за телеграфия.