Покажи една обява на ам-у61, виж цената на гх635, на гх-75 и т.н дали ако съм купил за 2 бона гх635 ще го продам. Тези от Варна, които са хора на 60+години и основния техник на магнетофони уж, дали си е научил урока за 60 години..., не мисля. Дали те не са направили нещо и не са го препродали, ами май да. За ам-у61 да ти постна ли снимка от лични съобщения за 4 души, които искаха да го купят, а аз им писах, че и да не стане никога няма да го продам.
Колко хора в България са ремонтирали усилватели например.... може би много, колко са пипали ам-у61..., може би никой. Писах ли че искам професионалист, даже ще го донеса или изпратя на човек, който не познавам, писах, някой навили се, не никой.... Работи ли сега ам-у61, да работи. Не работи от видео клипче. Днес ми дойдоха и частите на другата тема за усилвателя, където спореха 10 човека, как се настройва тока на покой, всичките казаха, както обичайно, само един каза, нещо друго. Скоро ще напиша всъщност как е. Благодаря и на Ваклин и на всеки един, който се е включил в темата, всички знаете, че никой не е длъжен да отговаря или споделя мнение. Така или иначе проблемът ми ще бъде решен на всяка цена и съответно описан точно тук в този форум, защото го харесвам. И последно, дали ще се науча или се уча, има само един печеливш, и това съм аз. Така, с искрено и лично дотук.
Благодаря за пояснението тонролка - pinch roller. Записвам.