Благодария на всички за подкрепата и заслуженият критицизъм :-)
Има много вицове за инжинери, и много кариратури, уви маи всичките са писани за мен
Никои не успя да ме научи на правопис, и накрая всички дигнаха раце, просто съм ощетен откъм правописната, а и езикова страна - жена ми така и не успя да ми набие повече от 20-30 китаиски думи, вапреки че сме женени от 11 години.
Разбира се критиката е основателна, а и полезна обратна връзка(да си го кажем по инжинерно му). Благодарен сам за нея!
Дали съм успял, може много да се спори, но пък поне не съм тотален неуспх (каквото и да приказва жена ми
), фирмичката се разраства постепенно, нямаме заеми, и успяваме да инвестираме в много нови продукти и технологии.
От хардуерното ми минало е останало много малко. От всичките 250-300 8Д контролера, само един имаше упорит дефект, и така и не се борих да го пусна. Сега си го пазя за сувенир. Имам и един(също повреден, ако си спомням правилно) 2.5 флопи + RTC контроллер от този тип -
http://www.retrotronics.info/modules/article/article.php?storyid=3&page=33 за Правец 82/Apple ][, както и последната ми хардуерна разработка - вътрешносхемен Z80 емулатор.
Пазия един много стар хард драив, които може и да е запазил някои схеми, но един господ знае какво е останало в него, и дали още работи.
Извинявам се на Ясен, че съм пропунал да му пратя снимка на оголена платка, но такива уви няма
. Единственния непродаден контролер/платка доколкото помня е налепения и не работещ котролер които имам тук.