Това училище беше в една богата община провинциална , тази седмица съм се уговорил да се видя с директорката и да влезнем в склада да проверя какво е останало , тя самата нищо не разбира но понеже тези "боклуци" ако още били там само и пречели щяла да се зарадва да си освободи място , За да не става като в онази приказка за Лъжливото овчарче нека да проверя въобще има ли нещо и ще ви кажа.
А до колкото основната тема , нека ако може да се направят някакви нормални гербери както каза колегата Драмчев и да можем и останалите фенове на правец 8д да си доставим малкото удоволствие от сглобена играчка, правец 8S мисля че мога да ти намеря , но доколко ще са работещи и в какво състояние засега не мога да кажа, навремето бях правил за един приятел геймърски клуб /вижте само как звучи/ със последните достижения на правешката идустрия, имаше около 10-12 компютъра , но отдавна не съм го питал какво стана с тях . Да ви кажа честно с този форум ме върнахте толкова назад в онези години , че като си спомням какво сме правили направо си е за гордост, и по този повод искам да питам имаше една програма за 82 с която се правеха банери, надписи по крива и всякакви такива обложки , някой дали се сеща как се казва програмата , ще му бъда много благодарен