Поддържам последното мнение, тази техника няма да ни спаси. Трябва да бъдем хора, не говеда, да се пазим и да пазим останалите.Моля Пичагата да не трие веднага ,а остави малко възможност колегите да прочетат това което ще напиша.Както писах някъде преди за карантината и анархията-анархията при нас все още не е пълна, но гората е пълна с народ- повечето не са местни-улиците също.Три-четиригодишни деца карат колела,родителите им са НЯКЪДЕ В ДАЛЕЧИНАТА,руснаци, англичани и даже негри хванати под ръка се разхождат по улиците след отпадане на карантината.Местните са организирали подписка -в магазините за хранителни стоки-срещу евентуалното напълване на града за Великден,едва ли ще ги чуе някой."Масово тестване"-? ТЕЗИ КОИТО ТРЯБВА ДА СЕ ТЕСТВАТ ОТДАВНА ГИ НЯМА ТУК-те са по селата в цялата държава, а собствениците са във Варна ,Бургас, Пловдив и София.От Банско няма хора умрели или заразени, всичко е внос.Аз не съм си вземал стипендията два месеца,децата ми работят в София и не смеят да се приберат, гледаме внучката през Вайбър -отвреме навреме.Не искам вносен идиот да ми сложи корона, моля, не идвайте в Банско!