Да, нарича се репинговане процеса и за да бъде успешен трябва да се използват специално предвидени квадратни пинове, специален и ПРАВИЛЕН диаметър проводник към съотнетния инструмент съобразен с проводника и пина. Жаргонно името на този инструмент е "навивачка". Определено процеса не става на ръка. За да бъде надеждно такова съединение, трябва да се осигури необходимия опън на проводника в процеса на навиване при което той се врязва в ъгълчетата на пина като така се формира кислородо недостъпна връзка която издържа после на годините. Метода ако не се лъжа е измислен по време на втората световна война при недостиг на припой, оказва се много успешен и се ползва доста широко. Поне в последните 40 години, в наши дни не знам дали се практикува някъде. По едно време и аз прототипирах доста цифрови логически схеми по този метод, имам и навивачката и цокли от баща ми. Като цяло този метод е по-добър, защото не се налага да дишаш изпарения от припой и флюс, но в наши дни може би е по-трудно достъпен.