Явно с тия бормашини работата е на късмет. Един хлапак, познат преди години си купи от първата им доставка и няма никакви проблеми. После купих и аз. Добре че я сглобих от нетърпеие. Над 4-5 мм. аксиален луфт на шпиндела. Разглобих я и обратно в магазина. Смениха я веднага, като ми дадоха да проверя останалите три бройки. Взех уж най-добрата, но не е това, което очаквах. При пробиване на дотвори с диаметър над 5-6 мм. свредло ако то- свредлото- не е заточено професионално започва едно хлопане и тракане- ужас! Мой познат изказа мнение, че са спедтени лагери. Не знам дали е така, но тия бормашини нямат нищо общо с другите им инструменти! Имам винтоверт- 4 в 1, трепач е! Пробива, реже клони, шлайфа- не подбира! Синът ми има от малките винтоверти, никакъв проблем досега, има и малък перфоратор-батериен. Ами той друга машина не признава. Пере упки в бетон, желязо, дърво, завива винтове на поразия. Сума работа сме свършили с него. В четвъртък щеее купува от големите акумулаторни перфоратори. Имаме и батерийни поялници и какво ли не. Само с настолната бормашина май не уцелих.....