| Начален сайт Сандъците  | "Библиотека Сандъците" | МОЖЕ ДА ПОДКРЕПИТЕ ФОРУМА С ДАРЕНИЕ >ТУК<

Автор Тема: Поялник за разпояване?  (Прочетена 8183 пъти)

0 Потреб. и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен help40

• Квантов електрон
  • Публикации: 253
  • Населено място: Варна
Re: Поялник за разпояване?
« Отговор #30 -: 06 Декември, 2019, 21:38:35 »
хехе, станция за 700 лв ... или повече ? ....   , проблема е там че аз говоря как да си направим разпояваща станция за малко пари , а ти говориш че някой клиент си е купил станция за 1000 лева и тя се е счупила

дето викат .... хубава хубава ... колко да е хубава   :)

а това "за твоя пистолет става ... "  , аз искам (дали ще мога това е друг въпрос)  да го направя да работи не по-лошо от тази станция дето я хвалиш :))
повече няма какво да споделя в тази тема за сега... , като имам развитие по въпроса ще пиша.  :hi:
Внимание! Противникът подслушва!   
Как да контролираме Вселената, без да привличаме вниманието на санитарите

Неактивен Nprod

• Насочен електрон
  • **
  • Публикации: 82
  • Населено място: София
« Отговор #31 -: 04 Януари, 2020, 19:57:46 »
Ъпдейт - нагревателя на Гаоджието се скапа  :) С нов нагревател от banggood пак тръгна, но ми е интересно дали това им е стандартния срок на годност или просто ми се е паднала лоша партида...

Неактивен mgbagera

• Блуждаещ електрон
  • *
  • Публикации: 17
  • Населено място: Монтана
« Отговор #32 -: 08 Януари, 2020, 22:31:08 »
Абе така и така сте подхванали темата за поялни станции, що не дадете мнение за тази обява в ebay ?
Вчера вечерта имаше една станция 862d за 15$ и днес сутринта беше изчезнала. Преди малко пак се появи с останали 2 бройки и те изчезнаха. Продавача беше с приличен рейтинг- 892 продажби и 96,9% позитивност.

Продължих да търся и пуснаха тази обява:
https://www.ebay.com/itm/3-in-1-853D-SMD-DC-Power-Supply-Hot-Air-Iron-Gun-Rework-Soldering-Station-Welder/223839971469?hash=item341de6e88d:g:YdAAAOSwENVeFBzF

Тук станцията е още по добра а сумата още по смешна :D  Рейтинга е съмнителен. Регистриран декември 2018г. и само 87 продажби от които всички позитивни.

Дайте си мнението, къде е уловката според вас ? Не е реално станции дето вървят по 60-90$ да се продават за 15$ с безплатни доставки.

Неактивен Yassen

• Квантов електрон
  • Публикации: 331
« Отговор #33 -: 08 Януари, 2020, 22:38:00 »
Фейк обяви, пускат, продават, взимат едни пари които ги използват 2-3 месеца докато чакаш и после ти ги връщат. Така не губят и рейтинг, просто им трябват оборотни пари, не се лови на тая въдица. Само транспорта е толкова.
Бъдещето принадлежи на онези, които вярват в красотата на мечтите си.

Неактивен mgbagera

• Блуждаещ електрон
  • *
  • Публикации: 17
  • Населено място: Монтана
« Отговор #34 -: 08 Януари, 2020, 22:41:34 »
Парите не ги ли получават след потвърждение че е получена ? В али-то до колкото знам парите се превеждат след потвърждението на купувача.

Неактивен FAMICOM_87

• Квантов генератор
  • Публикации: 964
« Отговор #35 -: 08 Януари, 2020, 22:48:50 »
Фейк обяви, пускат, продават, взимат едни пари които ги използват 2-3 месеца докато чакаш и после ти ги връщат. Така не губят и рейтинг, просто им трябват оборотни пари, не се лови на тая въдица. Само транспорта е толкова.

добро предположение, но в ибеят до колкото са ми казвали процедурата е , че си получаваш парите месец след като човекът си е взел стоката в началото , после вече не чакаш по толкоз но докато не я получи и не каже че е доволен - никакви пари

Неактивен help40

• Квантов електрон
« Отговор #36 -: 09 Януари, 2020, 00:15:55 »
този продавач рейтинга му всичкия е от продажба на гащи  (бельо)   :))
явно схемата е такава ....   рагботи известно време ....  , прави някакв рейтинг  и  вдига лимитите за продажбите си ..
и после няколко дена работи с измислена стока .. и изчезва
ебей  връща парите на хората от своя джоб и после чака този да им ги върне ...  но той не ги връща никога и така

Неактивен Yassen

• Квантов електрон
  • Публикации: 331
« Отговор #37 -: 09 Януари, 2020, 07:39:42 »
Бях поръчал от ибей едно авторадио, по подобна схема с много ниска цена. След 2 месеца радиото го нямаше, продавача ми върна парите след като отворих кейс в системата. От това си правя изводи, че търсят или оборотни пари или брой продажби с подобни обяви. Не си заслужава да се надявате, не сключвайте такива сделки. Без пари няма, това е истината.
Бъдещето принадлежи на онези, които вярват в красотата на мечтите си.

Неактивен ditronix

• Квантов електрон
  • Публикации: 421
  • Населено място: Провадия
« Отговор #38 -: 09 Януари, 2020, 07:47:56 »
Преди време и аз се хванах, то не е точно че се хванах, защото знам, че ще ми върнат парите, но поръчах винтоверт МАКИТА за 40-50 долара май.Продавачът изчезна от хоризонта след 2-3 седмици, а след изтичане на срока за доставка ми възстановиха сумата. Затова схемата на Али Експрес е по-точна. Плащат на продавача след като се потвърди доставката и че няма проблеми.
Ей сега видях в долния край на обявата още подобни обяви- поялна станция за 3-4 долара.... Тъпни.
DRL  модули за всички видове автомобили!

Неактивен FAMICOM_87

• Квантов генератор
« Отговор #39 -: 01 Февруари, 2020, 17:08:43 »
Сдобих се най-сетне с тоз поялник помпа С-993А от китай и съм супер доволен като първо впечатление как разпоява :) Всичко ми излезна 180лв
Към него има метална стойка, няколко резервни филтърчета и 2 шомпола  за почистване на "дулото"  8)  и предохник за европейски щепсел (и двете версии на поялника  110V и 220V идват с  английски мисля се води стандарт щепсел) а книжката е ицяло на китайски  :D  всичко това си дойде в картонена кутия  :flag_of_truce:
Ще видим как ще се прояви в дългосрочен план  :)

Неактивен navi

• Квантов електрон
  • Публикации: 368
« Отговор #40 -: 01 Февруари, 2020, 22:28:23 »
Здравей,
Най ефтиното което познавам е това
https://www.ebay.de/itm/ZD-211-beheizbare-Entloetpumpe-230V-30W-Metallspitze-Entloetkolben-Loetkolben-/400857156393
Но нямам опит снего, не мога нищо да кажа.
Приятелски Поздрав!
Иван

Неактивен help40

• Квантов електрон
« Отговор #41 -: 02 Февруари, 2020, 03:16:12 »
Сдобих се най-сетне с тоз поялник помпа С-993А от китай и съм супер доволен като първо впечатление как разпоява :) Всичко ми излезна 180лв
Към него има метална стойка, няколко резервни филтърчета и 2 шомпола  за почистване на "дулото"  8)  и предохник за европейски щепсел (и двете версии на поялника  110V и 220V идват с  английски мисля се води стандарт щепсел) а книжката е ицяло на китайски  :D  всичко това си дойде в картонена кутия  :flag_of_truce:
Ще видим как ще се прояви в дългосрочен план  :)

те щом не са те усетели митниците да ти нахлабучат и 20% пак е добре

Здравей,
Най ефтиното което познавам е това
https://www.ebay.de/itm/ZD-211-beheizbare-Entloetpumpe-230V-30W-Metallspitze-Entloetkolben-Loetkolben-/400857156393
Но нямам опит снего, не мога нищо да кажа.

това загрява много и пътечките ти може да се "отлепят"

Неактивен FAMICOM_87

• Квантов генератор
« Отговор #42 -: 02 Февруари, 2020, 03:37:31 »
 navi, имах подобно чудо, купих си го от тук за 12тина лева и за жалост се строши за 2 дена буквално, за нищо не става, човката се изяде и както казва help40 одлепя писни на поразия , а и смуче по-зле от обикновенна помпа, с 2 думи боклук .
Да help40  митничарите не надушиха благодарение на китаеца, който бил написал че е подарък с цена 40$ залепена "кофти" и трудно четима  8)
Евала на китаецу  :hi:  :flag_of_truce:

Неактивен navi

• Квантов електрон
  • Публикации: 368
« Отговор #43 -: 02 Февруари, 2020, 09:10:23 »
Благодаря, сега знам какво няма да си купя :D
Приятелски Поздрав!
Иван

Неактивен radocadcam

• Блуждаещ електрон
  • *
  • Публикации: 20
  • Населено място: Русе
« Отговор #44 -: 02 Февруари, 2020, 10:11:11 »
Отлепят се писти на поразия, защото не го използвате правилно!За тънки писти има други начини и уреди за разпояване.

ПОЛЕЗНИ ВРЪЗКИ

Начален сайт "САНДЪЦИТЕ" Библиотека "Сандъците"
ОТГОВОРНОСТИ: Всички мнения във ФОРУМА са лични мнения на техните автори и не отразяват официалното становище на собствениците му.
   Copyright: Освен ако не е посочено друго, съдържанието на този сайт е лицензирано под:
  Creative Commons Attribution License.
  Текстът на договора за ползване на български
Copyright © 2011 - Сандъците - сайт и форум за стара електроника - За контакти  

Партньори:  | Форум за конспирации, уфология и мистика | Кактус БГ |