Говорих с хората, могат да ни приемат на 16-17 Ноември. Там има 12бр. 2-ки стаи и 16бр. апартаменти за 2-3-4 души, място бол.
Колега!!! Аз ли неграмотно като
НЕГЪР пиша, нещо морзовата Азбука ли не е преведена, но доколкото
пак прегледах обсъждането, ставаше дума за
12 ОКТОМВРИ (проверете, не трия нищо като мнения)
За НОЕМВРИ месец обясних, че ИМА дати и там където от 15 г. организирам сбирки и сте били 2 пъти до сега (
с. Варвара), но АЗ и повечето ми познати НЯМАТ възможност за
НОЕМВРИ, защото има планирани други мероприятия.
ще се САМОЦИТИРАМ даже:
Пробвай за 12 ти (ОКТОМВРИ) за 30 човека.
Ти ми отговаряш, да има места, всичко е точно за
16 НОМЕВРИ Никой повече от мен не иска да имаме
Годишна среща, щото знаете, че дори тениски подарявах (по 15 лв. едната) на първата сбирка само и само да се съберем, НО много ВИ моля, като ПИША - ЧЕТЕТЕ!!! Щото Заявление, ръкописно с 8 правописни грешки, от Евророма, за кандидат кмет бих приел, ама у тоя форум да си говорим за домати, ама да купуваме тикви - някак не е редно.
В крайна сметка, ако някой иска да пие с друг - да си се разбират, аз нито съм барман, нито съм сервитьор. Но за НОЕМВРИ месец съм ФУЛЛ зает целия, като почнем от концерта на 3.10.2019 на Ерос Рамацоти и стигнем до 11.11.2019, когато приключваме изборната кампания и предаваме документите в Архив, па после и сбирка на Кактус БГ - е не мога да се клонирам.
И....... само за да използвам любимата си реплика "
Аз казах ли", видех, че ората любезно са
наТвърдили, за
предварително МЕНЮ .. ако някой го боли коремчето после, не знам как ще го съчетаем
(аз съм лесен, имам язва на стомаха, на дванадесетопръстника и изкълчено рамо - ша карам на домашна ракия )