От всичко видяно, прочетено и чуто, стигам до заключение, че компа си работи правилно, но ти трябва една читаво направена дискета.
Не можах да проумея защо трябваше да я правиш 720К, но щом става не би трябвало да има проблем...
При зареждане диода примигва точно както трябва /това по усет/, накрая имаш едно кратко бипкане, което значи, че всичко е прегледано и забележки няма /иначе сигнала щеше да е друг/.
https://www.computerhope.com/beep.htm
Усукания кабел , за флопитата, се прави защото иначе компа няма как да разбере кое устройство е "А", и кое "В" /това не съм го чел, но така ми работи логиката/.
За твърдия диск не мога да кажа нищо, но щом е прегледан и няма забележки, би трябвало да е наред /макар че не съм съвсем убеден/. Въпреки това, само от флопито би трябвало да заработи и да чака нови команди. Съвета ми е да си направиш бутваща дискета /1,44МВ/ на Win98, или на Милениум. Бутващата на ХР направена, се различава от направената на 98..., какво остава направена на сегашните операционни системи... Не знам, не съм пробвал, но така мисля...
Ами това е... Успех!