Здравейне , моят мередиан го намерих архивиран.Преди години му преработвах укв и така го оставих.Днес реших да го включа и резултатът е ,че само укв работи перфектно,силно качествено както бях го оставил преди години.
Искам и другите вълни да работят ,явно на времето въобще не съм ги пробвал ,защото се занимавах конкретно сукв.Или са работили, а сега от стоенето са се прецакали?
Когато натисна което е да е копче не се чува нито обичайното пръщене при натискане нито нищо.Остава ниска честота като пипам по платката.НА ПРЪВ ПОГЛЕД.Занесох го на ранчото си и нямам тук нито нищо за мерене.Само една отвертка.Изтеглих схемата, но е доста объркана.
Има и няколко интегрални схеми които ме плашат,рески специфични които винаги съм ги мразел,дано да са здрави?
Има и някакви подобия на електролитни кондензатори които не са като познатите руски с алуминиев кожух?И сини като танталовите.Че се чудя кои да заменям най напред .Който се е блъскал наскоро моля да сподели ,ако знае ,някой сериен проблем.Не искам да го ровя напразно,за сега ще слушам само укв,че и индикаторната му лампа бачка като фане станция, ха, ха,,,