Е аз точно на троянец попаднах: DRIVER AGENT PLUS.! при изтеглянето на VueScan преди месец. Казаха ми че това е Руски троянец от който отърване няма, само чрез прейнсталация. Скенера работеше перфектно на друг компютър, но от както качих троянеца зъбните колела тръгнаха вместо напред, назад и започнаха да превъртат. За сега не знам дали има други щети по него. Да един колега ми качи "крак" в един форум за VueScan. Имам и оргинален диск за VueScan но като го инсталирам на всеки документ който сканирам ми излиза воден знак че тази версия не е безплатна. Този първия драйвер като го инсталирах на колегата Ясен ми качи 17 файла и още толкова в папките. Като прибавим и темпоралните файлове стават много. Дали не мога да ги прекарам през някаква система (която да търси троянец) тези линкове преди да ги инсталирам. Причината може и да се окаже че самия троянец не ми позволява да качвам драйвери, Отделно че ми срива браузера през 20мин. Не позволява качване на други браузери. Какво да ви кажа първо трябва да прейнсталирам компа, и тогава да търся драйвери.