| Начален сайт Сандъците  | "Библиотека Сандъците" | МОЖЕ ДА ПОДКРЕПИТЕ ФОРУМА С ДАРЕНИЕ >ТУК<

Автор Тема: Търся драйвер за скенер BENQ SZW3300U mod. 6678-9WE  (Прочетена 2619 пъти)

0 Потреб. и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен GRIDLIC

• Квантов генератор
  • Публикации: 801
  • Населено място: София
Здравейте търся драйвер за "XP" скенер BENQ mod. 6678-9WE SZW3300U. До преди година намирах драйвер за "XP" в момента не намирам нищо. Как може да се изтрие DRIVER AGENT PLUS.
« Последна редакция: 29 Май, 2019, 21:05:18 от GRIDLIC »
Енергията на кванта е равна на вибрацията по константата на Планк.

Неактивен kristov

• Насочен електрон
  • **
  • Публикации: 70
  • Населено място: Polski Trymbesh
Re: Търся драйвер за скенер BENQ SZW3300U mod. 6678-9WE
« Отговор #1 -: 29 Май, 2019, 22:00:11 »
Закаква ОС трябват драйвери?

Неактивен GRIDLIC

• Квантов генератор
« Отговор #2 -: 29 Май, 2019, 22:10:50 »
Ами аз съм написал в темата Уйндулс "XP"

Неактивен Yassen

• Квантов електрон
  • Публикации: 331
« Отговор #3 -: 29 Май, 2019, 22:57:32 »
Пробвай с това от прикачения файл.
Бъдещето принадлежи на онези, които вярват в красотата на мечтите си.

Неактивен GRIDLIC

• Квантов генератор
« Отговор #4 -: 30 Май, 2019, 13:15:08 »
Пробвах не става! Логото излиза, но самото меню на скенера не може да се инсталира. Няма обмяна на данни между скенера и компа. Вътре има "PDF" за кои модели става този драйвер. Този модел го няма в списъка. Изписва ми: Scanner is not found! please check if 1. scanner power is on 2. cable is firmly connected. Кабела си е свързан с компа. Лампата свети в скенера. Има два "PDF" data-1. и data-2. единия се разархивира, другия не може да се разархивира.

Неактивен kristov

• Насочен електрон
  • **
  • Публикации: 70
  • Населено място: Polski Trymbesh
« Отговор #5 -: 30 Май, 2019, 16:47:41 »
Пробвай с VueScan в нея има вградени драйвери, пробвай със свободната ако тръгне си търси кракната. Сигурен ли си, че скенера работи? Защото всички драйвер за тоя модел са за Win Xp   и точно с него нетряба да имаш проблем.

Неактивен asasas

• Блуждаещ електрон
  • *
  • Публикации: 22
  • Населено място: Пловдив
« Отговор #7 -: 30 Май, 2019, 21:46:31 »
 :)Мдаам идеята на Kristov си е много удачна !Vuescan..стига да я намериш без задължителния "троянец" дето върви с нея!
 Иначе работи чудно с всевъзможни скенери.

погледни тук : https://devid.info/bg/search?text=benq+3300u

Успехи!

Неактивен help40

• Квантов електрон
  • Публикации: 253
  • Населено място: Варна
Внимание! Противникът подслушва!   
Как да контролираме Вселената, без да привличаме вниманието на санитарите

Неактивен GRIDLIC

• Квантов генератор
« Отговор #9 -: 31 Май, 2019, 01:20:24 »
Е аз точно на троянец попаднах: DRIVER AGENT PLUS.! при изтеглянето на VueScan преди месец. Казаха ми че това е Руски троянец от който отърване няма, само чрез прейнсталация. Скенера работеше перфектно на друг компютър, но от както качих троянеца зъбните колела тръгнаха вместо напред, назад и започнаха да превъртат. За сега не знам дали има други щети по него. Да един колега ми качи "крак" в един форум за VueScan. Имам и оргинален диск за VueScan но като го инсталирам на всеки документ който сканирам ми излиза воден знак че тази версия не е безплатна. Този първия драйвер като го инсталирах на колегата Ясен ми качи 17 файла и още толкова в папките. Като прибавим и темпоралните файлове стават много. Дали не мога да ги прекарам през някаква система (която да търси троянец) тези линкове преди да ги инсталирам. Причината може и да се окаже че самия троянец не ми позволява да качвам драйвери, Отделно че ми срива браузера през 20мин. Не позволява качване на други браузери. Какво да ви кажа първо трябва да прейнсталирам компа, и тогава да търся драйвери. 
« Последна редакция: 31 Май, 2019, 01:40:39 от GRIDLIC »

Неактивен Pichaga933

• баш Пич
  • Глобален модератор
  • Адронен колайдер
  • Публикации: 3325
« Отговор #10 -: 31 Май, 2019, 20:59:57 »
Тия системи им викат антивирусни програми... Виж коя е модерна
Форум Сандъците Forum Sandacite
http://www.sandacite.com

Неактивен help40

• Квантов електрон
  • Публикации: 253
  • Населено място: Варна
« Отговор #11 -: 31 Май, 2019, 21:18:42 »
Е аз точно на троянец попаднах: DRIVER AGENT PLUS.! при изтеглянето на VueScan преди месец. Казаха ми че това е Руски троянец от който отърване няма, само чрез прейнсталация. Скенера работеше перфектно на друг компютър, но от както качих троянеца зъбните колела тръгнаха вместо напред, назад и започнаха да превъртат. За сега не знам дали има други щети по него. Да един колега ми качи "крак" в един форум за VueScan. Имам и оргинален диск за VueScan но като го инсталирам на всеки документ който сканирам ми излиза воден знак че тази версия не е безплатна. Този първия драйвер като го инсталирах на колегата Ясен ми качи 17 файла и още толкова в папките. Като прибавим и темпоралните файлове стават много. Дали не мога да ги прекарам през някаква система (която да търси троянец) тези линкове преди да ги инсталирам. Причината може и да се окаже че самия троянец не ми позволява да качвам драйвери, Отделно че ми срива браузера през 20мин. Не позволява качване на други браузери. Какво да ви кажа първо трябва да прейнсталирам компа, и тогава да търся драйвери.

има сайтове които проверяват файлове ... като ги качиш там , примерно  https://www.virustotal.com

качваш  примерно този  файл дето съм ти го дал в предния пост и казва .. .че го е проверило с 53 антивируса и не е намерило нищо

Внимание! Противникът подслушва!   
Как да контролираме Вселената, без да привличаме вниманието на санитарите

Неактивен GRIDLIC

• Квантов генератор
« Отговор #12 -: 31 Май, 2019, 21:24:39 »
Зная но предпочитам да го преинсталирам. Зная в кои файлове са вирусите, аз ги трия те се връщат обратно в "С" Ако може някой да ми качи Windows XP ще съм много благодарен!
« Последна редакция: 01 Юни, 2019, 12:26:40 от Gabo »

Неактивен azop_v

• Квантов електрон
  • Публикации: 260
  • Населено място: Ст.Загора
  • очаквай неочакваното...
« Отговор #13 -: 01 Юни, 2019, 08:47:44 »
Зная но предпочитам да го прейсталирам. Зная в кои файлове са вирусите, аз ги трия те се връщат обратно в "С" Ако може някой да ми качи УЙНДУЛС XP ще съм много благодарен!
Е защо не си направиш, на друг компютър, Resque Disk за различни антивирусни и да го почистиш, ами ще триеш и инсталираш наново?!?

Ето пример с Avast:

https://www.google.com/search?client=opera&q=rescue+disk+avast+download&sourceid=opera&ie=UTF-8&oe=UTF-8

Resque Disk Avira, Kasperski, AVG и каквото намериш...

Тези дискове се стартират със собствена операционна, преди да се инсталира основната и чистят каквото могат. Като го минеш с три-четири и ще го изчистиш.

Успех!

.
Timeo Danaos et dona ferentes...

Неактивен GRIDLIC

• Квантов генератор
« Отговор #14 -: 02 Юни, 2019, 13:24:06 »
Secure Connection Failed

An error occurred during a connection to www.googleadservices.com. SSL peer reports incorrect Message Authentication Code. Error code: SSL_ERROR_BAD_MAC_ALERT

The page you are trying to view cannot be shown because the authenticity of the received data could not be verified.
    Please contact the website owners to inform them of this problem.

ПОЛЕЗНИ ВРЪЗКИ

Начален сайт "САНДЪЦИТЕ" Библиотека "Сандъците"
ОТГОВОРНОСТИ: Всички мнения във ФОРУМА са лични мнения на техните автори и не отразяват официалното становище на собствениците му.
   Copyright: Освен ако не е посочено друго, съдържанието на този сайт е лицензирано под:
  Creative Commons Attribution License.
  Текстът на договора за ползване на български
Copyright © 2011 - Сандъците - сайт и форум за стара електроника - За контакти  

Партньори:  | Форум за конспирации, уфология и мистика | Кактус БГ |