Какви спомени имам аз от уредбите ТУУ100.Това беше един станок висок 2 метра и отдолу нагоре почваха с два такива усилватели които колегата е показал,след него имаше една захранваща група с с авторансформатор със защита от превишаваше на напрежението,след него беше грамофон който се вадеше като чекмедже,след него предусилвателя който се ползваше само за грамофона или микрофона,след него радиоприемника чийто изход директно захранваше крайните стъпала,след него измервателен блок и на последно място най-горе беше линейното табло.Виждал съм такава уредба без крайните стъпала явно само управление е било а стъпалата са на същия такъв станок монтирани отстрани.Целите тези двуметрови сандъци бяха заменени с транзисторните усилвателни уредби които и до ден днешен където работи радиофикацията работят.Истинско чудо,че след 40 годишното им спиране все още виждам снимки на тези блокове макар и не в комплектно състояние.Колега щом ти ги предлагат и другите блокове ги взимай ти си истински колекционер на този вид техника.