Обидите ви не ми харесват. Аз изразих мнение, но не съм ви обиждал. ....
И кое толкова Ви обиди?!? Или Ви притеснява това, че с изключение на постовете Ви в тази тема, останалото Ви участие /49 поста за две години и половина/ са само в раздел купува-продава?!?
Твърдите, че сте грамотен /технически/ и, че преценявате постовете на другите /от висините на Вашите знания/ - то, тогава какъв е проблема да напишете "10 СМИСЛЕНИ мнения" /не да създадете 10 нови теми, а само 10 смислени мнения/ за да придобиете "квалификацията" "Насочен електрон" и спокойно да си продавате ненужните Вам вещи?!?
Да, това правило се въвежда ИМЕННО заради потребители като Вас - такива които се регистрират единствено за да продават, за собствена изгода, но не и за да бъдат полезни, и на останалите - така, както много добре го е казал
ahedproductions: "Тук се облагодетелстваме защото сме общество от благодетели.".
Моля да бъда изключен от форума.
И, не е необходимо да се правите на мъченик - просто е: Изходът е отворен, ако наистина го желаете - направете го. Тихо, но с чест - ситуацията в която Вие се намирате, е различна от тази на Евита Перон.