Но нека го разнищим това законодателство...
Колега, и КОЛЕГИ.
КАЗАХ ВИ!!! НЕ ГО Обсъждам с ВАС. Видя се в Британия до къде водят РЕФЕРЕНДУМИТЕ. Тук АЗ решавам ЕДНОЛИЧНО, дали ще платя тоя месец таксата и сайта ще го има, дали ще платя тая година името и сайта ще го има, по същият начин АЗ решавам (а вас само Информирам), дали ще има раздел КОРЕКТНИ потребители да споделят излишни за тях неща.
На повечето колеги
не им пука, аз от къде вадя парите
7 години да плащам за да го има тоя сайт, не им ПУКА за хората, дето не спят, за да вкарват в ред нещата,
що на МЕН и на Екипа трябва да му пука, че не могат да си продават боклуците?!?! Те взимат някакви пари, дали печелят или не - не знам, НО АЗ (и целият екип) печелим ЯДОВЕ, печелим СТРЕС, печелим ЗАПЛАХИ по телефона и по е-майла и къде ли не!@?!?!?.
Не съм ДЕПУТАТ да приемам закони, споделих мнение, какво биха тълкували от НАП, не че така ще стане.
Мен ме ДРАЗНЯТ ТЪРГАШИТЕ тук!!! Направихме форума и се събрахме да обменяме Мнения, Съвети, Практики и Идеи........ Сайт за Търговия направи ЕГОИСТА... ако ви е мъчно, май пак го пусна, ходете там.
Та .... с 2 думи, ако влизате в тоя сайт, за да научите нещо ново, да питате за проблем с реставрацията на телевизор, радио или компютър - добре.
Ако влизате, да си пробутвате боклуците - ми не ми вадете аргументи, аз съм го решил и точка.
Пак ви НАТВЪРДВАМ - ТЕМАТА Я ПУСНАХ ИНФОРМАТИВНО, да не ми напълните пощата, що не може да си продавате старите гащи, вие го обърнахте на РЕФЕРЕНДУМ.
МОЛЯ, престанете да ми давате СЪВЕТИ, ако искате - направете си собствен сайт и форум и там се упражнявайте.
БЛАГОДАРЯ ЗА РАЗБИРАНЕТО!!!!