Честно казано, дадох пример, как покрай баш продавачите изгоряха и баш купувачите. Честно казано, лош ден за колекционерството и се почувствах сегрегиран. Дано не е за дълго.
Хубава вечер!
p.s. Без колекциониране няма и реставриране!
Колега, от какво си сегрегиран? Всеки има правото да се чувства всякак. Аз сутрин като стана от кревата и пред краката ми не падне от небето пачка долари стотачки, и аз се чувсвам много сегрегиран от приятелчетата ми с черни мерцдеси ама...
Та в тоя форум не се занимаваме с чувства а с електроника.
В бгмама има много хора и матриали където се обсъждат как се чувстват. Това им влиза в компетенциите, за това си говорят на шир и надлъж.
Тука уж разбираме от електроники някакви и това обсъждаме.
В случай, че желаете да ползвате доста ограничения търговски раздел, направете като всички останали пуснете няколко теми с мнения. Щом пишете тука или продавате или четете все по някакъв начин се занимавате със стара електроника. Споделете малко от кахърите си или се похвалете пред колегите и те да научат нещо и ще имате достатъчно менения за да ви е отворен търговския. Ама то трябва малко усилие някоя и друга снимка да качиш, някои и друг ред да драснеш, е така да развеселиш колегите, да ги заинтересуваш с нещо. За това сме се събрали тук. НЕ за да трупаме пара на някой в джоба.
А относно Апаратите за продан, те няма да изчезнат, почти всичко обявено тука се продава също или в базар.бг или в олх. Където има много по малко правила за обявите и е много по лесно да псунеш да ти видят нещата много повече народ.
Ако разпитате повечето колекционери и реставратори тук, ще ви кажат, че апаратите не се намират в търговския раздел...а по други места.
Всъщност Хората ги намират апаратите, форума не ходи по тавани и мазета, хората ходят. И когато нещо търся, редовно колеги казват къде какво е изскочило. Е тия колеги дето си показват реставрациите тук, Дето си правят ламповите засилители и радио любителска и каква ли не друга техника.
Форума никога не се е изчерпвал с функционалността на Търговския си раздел. Хората са смисъла на това малко общество и връзките между тях, които остават покрай тоя ни общ електрически интерес и лаф.