| Начален сайт Сандъците  | "Библиотека Сандъците" | МОЖЕ ДА ПОДКРЕПИТЕ ФОРУМА С ДАРЕНИЕ >ТУК<

Автор Тема: ERROR 403  (Прочетена 1191 пъти)

0 Потреб. и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен azop_v

• Квантов електрон
  • Публикации: 260
  • Населено място: Ст.Загора
  • очаквай неочакваното...
ERROR 403
« -: 12 Януари, 2019, 06:34:24 »
Здравейте!

Всеки ден, при зареждане на "Сандъците" /с "Опера" съм/, ми излиза ето това съобщение, което не разбирам, но ме кара да се чувствам виновен.

Някой може ли да обясни какво значи това. Виновен ли съм в нещо, не съм ли..., изобщо защо ми излиза.

До преди няколко дена никога не се е появявало и съм в недоумление.

Ето го и него:

Timeo Danaos et dona ferentes...

Неактивен Pichaga933

• баш Пич
  • Глобален модератор
  • Адронен колайдер
  • Публикации: 3325
  • Населено място: София
Re: ERROR 403
« Отговор #1 -: 12 Януари, 2019, 12:02:00 »
Ако си виновен за нещо ще знаеш. ;) Не си, споко  :). Винаги казваме по няколко пъти и даваме шанс на човек да си промени посоката на действие.
Виновните и Баннати-те, които виждаш из форма са тези, които упорито отказват и си настояват на тяхното въпреки правила, закони и каквото и да било...

Относно твоя проблем, и ние не сме виновни.  :D

ERROR 403

Почисти си кеша на браузера
Почисти си бисквитките на браузера
Пробвай с Друг браузер примерно Мозила БЕЗ да внасяш стари отметки при инсталацията.

Ако и това не помогне почвай да тормозиш интернет доставчика си.

От време на време и на мене ми се е случвала тая грешка, но не пордължава дълго.
Форум Сандъците Forum Sandacite
http://www.sandacite.com

Неактивен Gabo

• Собственикът на Sandacite.com
  • Администратор
  • Квантов генератор
  • Публикации: 649
  • Населено място: Пазарджик
    • https://www.nesiprav.com
« Отговор #2 -: 12 Януари, 2019, 12:07:34 »
Здравейте!

Всеки ден, при зареждане на "Сандъците" /с "Опера" съм/, ми излиза ето това съобщение, което не разбирам, но ме кара да се чувствам виновен.

Някой може ли да обясни какво значи това. Виновен ли съм в нещо, не съм ли..., изобщо защо ми излиза.

До преди няколко дена никога не се е появявало и съм в недоумление.

Ето го и него:
Дай снимка горе на реда с адреса който използваш към сайта, твърде е възможно, да си запаметил страница, която вече не съществува (или изтрита тема)
така само с името на грешката, може да са 10001 причини.

Едит.
Сега проверих, най-вероятно си запаметил търговския раздел https://www.sandacite.com/forum/index.php?board=21.0
а него от няколко дни съм го направил Видим само за регистрирани потребители, за да не се влачат вехтошари само за да пълнят раздела с продажби. (съответно докато не се логнеш е забранен/невидим)
отваряй го през https://www.sandacite.com/forum/  и няма да имаш горната грешка.
« Последна редакция: 12 Януари, 2019, 12:15:46 от Gabo »

Неактивен azop_v

• Квантов електрон
  • Публикации: 260
  • Населено място: Ст.Загора
  • очаквай неочакваното...
« Отговор #3 -: 12 Януари, 2019, 12:20:46 »
..................

ERROR 403

Почисти си кеша на браузера
Почисти си бисквитките на браузера
Пробвай с Друг браузер примерно Мозила БЕЗ да внасяш стари отметки при инсталацията.

Ако и това не помогне почвай да тормозиш интернет доставчика си.

От време на време и на мене ми се е случвала тая грешка, но не пордължава дълго.

Почистването го правя редовно...
Сега, за да влезна, изтривам старият адрес, правя нов и съм вътре..., за цял ден.
Утре сигурно ще е пак същото. Мислех, че е вирус, но имаше проверки с 4 антивирусни /Rescue Disk/..., чисто го дава.

Мен ме интересуваше дали сайта е в основата... Щом не е, ще го оправя.

Благодаря! Лек ден!   :drinks:

PS.Разбрах го... Изчистя ли всички "излишни" неща и до там... Следващото повикване ми дава 403. Явно забрявя адреса, но това ще е от настройките на Ccleaner-а. "Изтриване на последният URL" трябва да няма чавка.

Да не правя нов пост, отговарям на "Злодея" :D и поставям снимката тук...

.
« Последна редакция: 12 Януари, 2019, 12:38:59 от azop_v »
Timeo Danaos et dona ferentes...

Сходни теми

Заглавие / Започната от Отговора Последна публикация
5 Отговора
1696 Прегледи
Последна публикация 28 Януари, 2019, 14:55:11
от origo

ПОЛЕЗНИ ВРЪЗКИ

Начален сайт "САНДЪЦИТЕ" Библиотека "Сандъците"
ОТГОВОРНОСТИ: Всички мнения във ФОРУМА са лични мнения на техните автори и не отразяват официалното становище на собствениците му.
   Copyright: Освен ако не е посочено друго, съдържанието на този сайт е лицензирано под:
  Creative Commons Attribution License.
  Текстът на договора за ползване на български
Copyright © 2011 - Сандъците - сайт и форум за стара електроника - За контакти  

Партньори:  | Форум за конспирации, уфология и мистика | Кактус БГ |