| Начален сайт Сандъците  | "Библиотека Сандъците" | МОЖЕ ДА ПОДКРЕПИТЕ ФОРУМА С ДАРЕНИЕ >ТУК<

Автор Тема: Защо не мога да пиша тук-там???  (Прочетена 819 пъти)

0 Потреб. и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен ditronix

• Квантов електрон
  • Публикации: 421
  • Населено място: Провадия
Защо не мога да пиша тук-там???
« -: 11 Януари, 2019, 20:16:23 »
Това е. Заглавието казва всичко. Някъде може, някъде-не може.
DRL  модули за всички видове автомобили!

Неактивен lz2xl

• Глобален модератор
  • Адронен колайдер
  • Публикации: 3557
  • Населено място: Варна
Re: Защо не мога да пиша тук-там???
« Отговор #1 -: 11 Януари, 2019, 20:27:36 »
Къде не можеш да пишеш?

Неактивен Gabo

• Собственикът на Sandacite.com
  • Администратор
  • Квантов генератор
  • Публикации: 649
  • Населено място: Пазарджик
    • https://www.nesiprav.com
« Отговор #2 -: 11 Януари, 2019, 20:48:32 »
Тук както виждаш - можеш да пишеш, но не си пожелал да кажеш къде е ТАМ
обелват ми се пръстите да обяснявам и пиша, че когато някой иска ОТГОВОР е редно да зададе Правилно въпроса (и то след като прочете поне 2-3 пъти ПРАВИЛА НА ФОРУМА!!!
Щото после се явяват сърдитковци.... и те така те.
Не знам какво им става на тези хора след празниците ...

Неактивен Pichaga933

• баш Пич
  • Глобален модератор
  • Адронен колайдер
  • Публикации: 3325
  • Населено място: София
« Отговор #3 -: 11 Януари, 2019, 21:50:28 »
Нямаш забрани на твоя профил  да пишеш. Та проблема е в твоя телевизор както казваха някога.

Гледам че ползваш динамично IP - и то доста динамично. Влизаш във форума от огромен списък адреси. Може от време на време да уцелваш и използваш адреси на забранени потребители и така да става белята...

ПП. Във форума съществуват и заключени теми- в тях не може да пишеш- никой потребител не може, не само ти. В края на темата- отдолу- когато е заключен си пише.  И обикновено като някой заключва оставя съобщение накрая, че го е направил.

В търговския раздел имаш времево ограничение за редакция на темите, може да видиш колко е в правилата. После може да пишеш само в нови постове и тн..
« Последна редакция: 11 Януари, 2019, 21:55:39 от Pichaga933 »
Форум Сандъците Forum Sandacite
http://www.sandacite.com

Неактивен ditronix

• Квантов електрон
  • Публикации: 421
  • Населено място: Провадия
« Отговор #4 -: 12 Януари, 2019, 17:22:13 »
Не бе хора, не се сърдя, но ми направи впечатление вчера или онзи ден, даже не помня коя беше темата  :D  Не съм злопаметен, знам какво ви е на модератори,админи и вся ......  ???  Ама гледах писал колега с 1 или 2-3 поста- пак казвам, не помня, ама няма бутон "отговор" и аз да си дам петте стотинки. Вероятно ще е от IP-тата. То май вече само динамични има, за статичните искат да се плаща допълнително. Покрай видеонаблюденията дойдох до тоя извод. Понеже съм ту във Варна, ту в Провадия, ту на морето, компютъра го изключвам за да пестя батерия и явно всяко включване захапва друго IP....Благодаря за разясненията и пак напомням, не се сърдя, не съм обиден, ама онзи ден ми стана интересно. Ако се сетя коя е темата, ще допълня поста.
Дааа, всичко се поизяснява. Темата е за тролчето, а аз исках да отговоря на argoavt-a или както там се е кръстил. Абсолютно провокативен пост, въпреки призива му темата да се затвори!  :negative:   Едва ли е очаквал точно такава развръзка, но това са подробности. Явно в този момент темата е била затворена, което предизвика и недоумението ми.....
« Последна редакция: 12 Януари, 2019, 17:31:49 от ditronix »
DRL  модули за всички видове автомобили!

ПОЛЕЗНИ ВРЪЗКИ

Начален сайт "САНДЪЦИТЕ" Библиотека "Сандъците"
ОТГОВОРНОСТИ: Всички мнения във ФОРУМА са лични мнения на техните автори и не отразяват официалното становище на собствениците му.
   Copyright: Освен ако не е посочено друго, съдържанието на този сайт е лицензирано под:
  Creative Commons Attribution License.
  Текстът на договора за ползване на български
Copyright © 2011 - Сандъците - сайт и форум за стара електроника - За контакти  

Партньори:  | Форум за конспирации, уфология и мистика | Кактус БГ |