Здравейте колеги,
ще споделя нещо което не е много за споделяне защото ще засегна може би някой хора - много труд и средства ми коства събирането на въпросната ми колекция, както и много "лавиране" докато измъкна някой интересен апарат из под носа на някой познати ви хора които искат да притежават всичко и никой друг нищо да не може да вземе за колекцията си:
цитат "Младенов, колекционирай и реставрирай, но не ставай "егоиз". Знаеш какво имам предвид. "
Затова и пуснах сайта ми да го видят хора които биха го оценили точно в този форум, а не при "конкуренцията" на този форум. Все пак конкуренцията на този форум написа и следните "крилати" фрази които не одобрявам:
"Антон визира - друг админ.
Когато говориш за саита ми - изразявай се така както аз за твоя.
Ако искаш да си говорим за сайтове ще си говорим след 50-ия които си направил с ръцете си.
А в никакъв случаи не си позволявай да се изразяваш така за потребителите в сайта.
Подаръци не правя - трябваше да си го разбрал.
Свободата на словото е право на всеки и лично твое.
Докато нямаше алтернатива на този форум бяхте кротки - как сега ви пораснаха рогцата от раз - или набрахте смелост като се събрахте 20 -ина човека
Не си играй с мен Gabo -аз не съм Антон" - това са думи именно на познатия Ви колега "Egoiz"
Явно за хората от този форум се отнасят тези 20-тина човека, но все пак и ние сме хора и имаме право на свобода на словото така че колеги нека си колекционираме и обогатяваме форума, а вече на който не му харасва си е негово право да ни се сърди че сме му някаква "дребна" конкуренция. А може и други колеги да създадат собствени сайтове и да се появят повече алтернативи.
Все пак с тези няколко български довоенни апарата които съм намерил се опитвам чрез сайта си да покажа и на другите хора по света, че и ние имаме радиоистория и съм ги превел в горе долу добър вид доколкото мога и поне не са " наблъскани един върху друг, непочистени, нелакирани, непоправени само за да кажеш че ги имаш"
И колеги сайта ми не е създаден за да ви дразни, а да стимулира ентусиастите да колекционират и събират различни неща - ще се опитам да дообогатя сайта и с други типове колекции които притежавам, а не само в областта на радиотехниката - все пак е "antique-items" ,а не само "radio....."
Успех на всички колеги във този форум който е "дребна" конкуренция, но надявам се не за дълго