Друго си е със снимки, дали и при мен проблема е бил многото пиксели на телефона?
Но другото, знаете къде ме сърби, но са ми интересни и наистина старите сандъци,та се поразрових за малко. Мисля сте разбрали, че ми е интересна историята на различните модели, модификациите им, кога, къде и как са се "разклонявали". Понякога иска много ровене из нета, но такова чудо като Грундиг-а ми от онези дни, не ми се беше случвало. Толкова модификации за 5-6 години, а всички с еднакъв фасон и без никакви нанесени индекси, въобще щура работа! Но за Филипса, явно и тогава са имали варианти на една база, излиза, че е имало и 537а, за мен със същия дизайн, но с друга схема с 6 лампи, правен във Франция. Така, че колегата chav може да ни изнесе лекция за историята на модела или всеки сам да си търси информация?
И друго, защо повечето колеги са много "притеснени" да съобщават от къде са им придобивките (не става въпрос за цена)? Аз например нямам такива притеснения, който го интересува, мога да му кажа от къде имам всяка машина, пък и колко ми е излезла, нямам притеснения...