Ами, освен да Ви пожелаем приятна и ползотворна среща, а догодина може да се позамислите да е по близичко до Варна, че да може някои други да участваме!
Пийте по едно и за нас!
Организирай, ще дойдем и тая година, щом причината е, САМО, че ви е далече. Даже може и у вас, да не се налага да пътуваш.
Ама то на приказки всички са много силни, но се е случвало и в София да правим сбирки на друг форум и да се окаже, че от 20 души присъстващи има само 5 от местните.
Но както и да е, който има желание, ще се видим утре, живи и здрави.
Нося антена комплект (около 17 метра, с по 2 яйца на всеки край, обтяжни въжета и въвод) и заземителен колец!
Казах ви, че не съм искал разрешение за антени, съоръжения и т.н.т. Единствено и само помолих за осигурена
зала за лекциите.
Не сте малки деца, знаете, че опъването на такова едно съоръжение, на място, което се предвижда да
има МНОГО хора, деца и почиващи, без нужното отцепване на района, без разрешение и без подготовка е
КРАЙНО безотговорно.
Ако ще си с радиорелейна станция и фургон, извън територията на плажа - разтягай.
Ако смятате вътре да го правите, то аз не съм съгласен и отказвам да взема участие в такова едно несъгласувано мероприятие, колкото и атрактивно да ви изглежда на пръв поглед.